Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan bir heyet, Meclis Başkanı Ahmet TİRYAKİOĞLU'nun Başkanlığında, Borsamıza bir ziyaret gerçekleştirerek, Dünya'da ve Türkiye'de ilk Fındık Lisanslı Depolama tesisinde incelemelerde bulundular. Kendilerinin yapacak oldukları Antep Fıstığı Lisanslı Depolama tesisi için, fıstığa en yakın sert kabuklu meyve olarak gördükleri fındık lisanslı depolama tesisini incelemeyi tercih ettiklerini ifade eden Sn. TİRYAKİOĞLU, yapılan tesisin Türk Tarımına faydalı hizmetler yaptığını bildiklerini ve kendilerinin de Antep Fıstığında böyle bir tesis yaparak üreticilerin ve üyelerinin hizmetine sunma arzusunda olduklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanımız Hamza BÖLÜK ise Gaziantep gibi Ülkemizin çok önemli sanayicilerini Giresun'da ve Borsamızda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek edindiğimiz lisanslı depolama tesisindeki tecrübelerimizi Antep Fıstığı'na hizmet etmek üzere aktarmaya hazır olduğunu ifade ederek karşılıklı iyi dileklerle birlikte misafirlerimizi ağırlamak üzere hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Necattin Yılmaz ve Hasan Kahraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Ahmet Hamdi Akşen, Meclis Başkan Yardımcımız Öner Sarıgül, Meclis Üyelerimiz; Halis Özkaya, Sebahattin Bölük ve Kadem Turan ile birlikte hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak ziyaret sonlandırılmıştır.