Borsa İstanbul’dan Ziyaret

Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasına ilgi artarak büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcımız Sn. Nurettin Canikli’nin talimatları ile Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ile görüşme sağlanmış BİST’İN Giresun Fındık Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketine büyük bir sermaye artırımı ile ortak olma durumu olduğu kamuoyuna yansımıştı.

Görüşmeler sonucu Borsa İstanbul tarafından görevlendirilen BİST Araştırma ve İş Geliştirme Bölüm Müdürü Doç. Dr. Recep BİLDİK, Kıdemli Uzman H. Evren ARIK ve Serhat GÜRGÜN, Fındıkta Dünya’da ilk kez yapılan Lisanslı Depoculuk tesislerini yerinde inceleme yapmak ve Fındık sektörünün paydaşları ile görüşmek için bir dizi ziyarette bulundu.

BİST heyeti Giresun Fındık Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş yetkilileri ile görüştü. Ardından Giresun Fındık Lisanslı Depo tesisleri incelendi. Fındık Sektörünün paydaşları ile görüşmeler yapan heyet program dahilinde, Giresun Ticaret Borsası üyelerinden olan İr-Ay Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Firmasının sahibi İrfan Pekdemir, Keşap Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Yavuz Gıda San. ve Tic. A.Ş. Bülent Yavuz, Fiskobirlik Yönetim Kurulu üyesi Halit Ayar ve Fiskobirlik Genel Müdürü Arif Kayalı, Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçı Birliği Genel Sekreteri Bülent Cebeci, Ordu ili Türkiye İhracat sıralamasında önemli bir yere sahip olan Poyraz Poyraz Fındık Entegre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz ile görüştü.

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi