23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN Türk Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tarih boyunca çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. Çünkü çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı olup geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve umudumuzdur.

Milletimizin huzuru ve ülkemizin gücü için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi özgür olarak hayatlarını devam ettirmeleri hepimizin en büyük isteğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yurdu ve milleti yaşatmak için mücadele eden kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ile anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

22/04/2017

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi