Hükümlülere Yemek Organizasyonu Yapıldı

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı ile Giresun Ticaret Borsası iş birliğindeki sosyal sorumluluk projesiyle Giresun E Tipi Açık Cezaevindeki hükümlüler için yemek ve müzik etkinliği gerçekleştirildi.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Giresun Ticaret Borsası olarak birçok sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. Bu etkinlikte bunlardan biri, sizlerin arasında olmaktan mutluyuz, inşallah kısa zaman içerisinde topluma faydalı bireyler olarak çıkıp normal hayatlarınıza devam edersiniz. Ben hepinizin huzurunda bu etkinlikte başından beri yakinen ilgilenen Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya’ya bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, kader mahkumları diye tabir edilen, bir şekilde hata işleyip cezalarını çeken ve normal hayata dönmek üzere olan mahkumlara yönelik olumlu bir program düzenlendiğini söyledi.
Toplumdaki 80 milyonun kardeşliğinin esas olduğunu ifade eden Karahan, şöyle devam etti:

"Düşmez kalkmaz bir Allah diyoruz, önemli olan hatadan dönmektir. Cenab-ı Allah diyor ya 'eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek mağfiret edeceği kimseler yaratırdı' o tövbenin güzelliğini, pişmanlığını, tadını insanlar yaşasın diye. İnşallah memleketimiz güzel günler görecek. İnşallah daha iyi şartlarda, daha huzurlu, daha kalkınmış müreffeh bir Türkiye için hizmete devam edeceğiz."

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya ise bundan sonra da benzer organizasyonlar gerçekleştireceklerini belirterek, "Sizlerin yanında olacağız. Bizlere emanet olduğunuz bilincinden hareketle sizi ceza ve i·nfaz kurumuna girdikten sonra daha olumlu vatandaşlar olarak dışarıya salmak amacındayız. Hepinize tekrardan geçmiş olsun diyorum." diye konuştu.

Yemek etkinliğinin ardından Giresun E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi bahçesinde halk oyunları gösterileri sunuldu.

23/05/2017

Dereli Ziraat Odasına Lisanslı Depo Tanıtımı Yapıldı
91. Yılımız Kutlu Olsun 01/08/2017
91. Yılımız Kutlu Olsun