Yılın Hekimleri Ödüllendirildi

Giresun Ticaret Borsası (GTB) tarafından Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin düzenlediği Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında "Yılın Başhekimi" ve "Yılın Hekimi" ödüllerine layık görülen Dr. Mesut Özdemir ile Dr. Ziya Özdemir'e ödül verildi.

Valilik önünde düzenlenen törende konuşan Giresun Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Giresun 112 Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir'in "Yılın Başhekimi", 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) Hekimi Dr. Ziya Özdemir'in de "Yılın Hekimi" seçildiklerini söyledi.

GTB Başkanı Temel Yanıkoğlu da doktorları başarılarından dolayı kutlayarak, "Ben duyduğumda gurur duydum. Tüm sağlık teşkilatı kutsal görev yapıyor. Ama 112'nin yeri ayrı. İlk müdahale, teşhis çok önemli. Zor şartlarda çalışıyorlar. Ben böyle bir başarı gösteren doktorlarımızı kutluyorum. GTB olarak bu tür başarıları ödüllendirmeye devam edeceğiz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Dr. Mesut Özdemir ile Dr. Ziya Özdemir’e ödülleri verilirken, törene Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, GTB Yönetim Kurulu üyeleri ile sağlık müdürlüğü çalışanları katıldı.

03/06/2017

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti