29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı. YANIKOĞLU mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. Atatürk ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu büyük eseri korumak, geliştirmek, demokrasi ve hukukun üstünlüğü prensibi ile Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Dünya Coğrafyasında yaşanan olayları ve bizim ülkemizde sahnelenmek istenen oyunları hep birlikte bozmalıyız. Başını hiçbir baskı karşısında eğmeyen Türk Milleti, sonsuza kadar Cumhuriyeti’ni koruyacak ve yaşatacaktır.

94 yaşını geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliği ile sonsuza yelken açacaktır. Onurlu birer yurttaş olmamız için Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Atalarımızı, şükranla, özlemle anıyoruz.

Giresun’umuz, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile 94 yıl önceki inançla Cumhuriyete sahip çıkmaktadır.

Cumhuriyetimiz, gücünü milletimizin ortak iradesinden alarak çok önemli mesafeler kat etmiş ve belirlediği 2023 hedeflerine doğru kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”

29/10/2017

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti