Atamızı Anıyoruz

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan YANIKOĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi, “Türk Milleti Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azmi ve kararlığını tüm dünyaya göstermiştir. Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, ülkemizin kalkınması için de her alanda ortaya koyduğu modernleşme projeleriyle bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmamızı sağlamıştır.

Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının 79. Yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve 15 Temmuz gecesi kahramanlık gösteren Demokrasi Şehitlerimiz ile tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz.”

10/11/2017

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti