Ak Parti STK Buluşması Giresun’da Yapıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan Giresun’da Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı yaptı.

Karacan, konuşmasında, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden, Giresun için yapılabilecekleri kendisine iletilmelerini istedi. "Giresun'u Ankara'da nasıl temsil ettirebiliriz? Bizim derdimiz bu." diyen Karacan, "Sizlerden alacağımız bilgileri derleyip toplayıp Genel Başkanımıza arz edeceğiz, benim görevim bu." ifadesini kullandı.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak 20 Temmuz'da göreve geldiğini anımsatan Karacan, şöyle konuştu: "Ben oda kökenli olduğum için sivil toplum örgütlerini bilen bir kardeşinizim. Geldikten sonraki süreçte ilk işim, şu anda 21 veya 22'nci il, Türkiye'yi geziyorum, 81 ili gezip, 81 ilin röntgenini çekip, 81 ilin taleplerini sayın Genel Başkanıma, Cumhurbaşkanımıza iletmek benim boynumun borcu ve görevim. Görevim burada Giresun için ne yapabiliriz? Ortak paydada sorunlarımız nelerdir? Bunu alabilirsek ben buradan gönül rahatlığıyla Ankara'ya dönebilirim dedi.”

Toplantıda söz alan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu; “Sayın Genel Başkan Yardımcım öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Giresun denince akıllara ilk fındık gelir. Fındığımızın sorunları çok üretim, fiyat gibi ben fazla teknik konuşup toplantının seyrini bozmak istemiyorum fakat Fındık denince akla Giresun geliyorsa bu toplantı da fındık konuşmasak olmaz. Ben Kurumumun yapmış olduğu Dünya’da ilk kez yapılan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası hakkında size bilgi vermek istiyorum. Lisanslı Depomuz 17.000 ton depolama kapasitesine sahip Dünya’nın İlk Fındık Lisanslı Deposu bu sene TMO ile birlikte fındık alımlarına başladı. Üreticimizin, Tüccarımızın ve Sanayicimizin bu sistemi benimsemesi ve zirai ürünlerin ilk günkü hali ile korunması için Lisanslı depoların çoğaltılması ve yaşatılması gerekmektedir. Ben sizin nezdinizde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza bugüne kadar yapmış oldukları ve bundan sonra da yapacakları destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.”

Toplantıya katılan diğer Sivil Toplum Kuruluşu önderleri ile Sohbet ortamında geçen toplantıda Giresun ve Giresunlunun sorunları üzerine Görüş alışverişi yapıldı.

07/12/2017

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti