Başkan İbaş'tan Teşekkür

03 Nisan 2018 Salı günü Giresun Ticaret Borsası seçimlerine katılım sağlayan tüm üyelerimize ekip arkadaşlarım ile beraber teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimde görev yapan sandık kurulu ve emniyet mensubu arkadaşlara da fedakâr çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz.

Bu güzel bahar gününde adeta bir demokrasi şöleninde geçen ve 3 listenin yarıştığı bu güzel rekabetin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Meclisimize seçilen üyelerimizi tebrik ediyor, Yeni dönemde üyelerimizi kucaklayıcı daha geniş katılımlı, daha üretken, düşünen, tartışan, sonuç odaklı ve takım ruhu zihniyeti ile hedefleri büyük borsa olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin bize gösterdiği güveni boşa çıkarmadan, Giresun Ticaret Borsası ve grup şirketlerini zirveye taşıyacağız. Tekrar herkese teşekkür ediyoruz.

Doğancan Fındık ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. – Niyazi Gürsoy
Akşen Tarım Ür. San. Ve Tic. Ltd. Şti. – Ahmet Hamdi Akşen
Bölükler Gıda San ve Tic. Ltd. Şti. – Yaşar İbaş
Öztürk Fındık Gıda Pet. Tar. Ür. Trz. Nak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. – Ertaç Öztürk
Zeren Fındık Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. – Ünal Şensoy
Sarıgül Fındık- Öner Sarıgül
Kahraman Ticaret – Hasan Kahraman
Tahsin Fındık San. Tic. Ltd. Şti. – Hamza Bölük
Çulfaz Tar. Ür. Gıda. San. Ve Tic. Ltd. Şti. – Mustafa Çulfaz
Kadem Turan
Necattin Yılmaz
Doğuş Fındık – Osman Kaya
Hüseyin Takır
Özkaya Gıda Tur. Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.

10/04/2018

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti