Giresun Ticaret Borsası Görev Dağılımı Yapıldı

03 Nisan 2018 tarihinde yapılan Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve T.O.B.B. Delege Seçimleri yapıldı.

Buna göre 14 kişilik meclis üyeleri yeni dönem için Ertaç Öztürk’ü Meclis Başkanı seçti. Yardımcılığına Öner Sarıgül ile Hasan Kahraman ve katip üyeliğe ise Mustafa Çulfaz seçildi.

Yaşar İbaş Yönetim Kurulu Başkanlığında ise yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Hamza Bölük-Yönetim Kurulu Üyesi
Ahmet Hamdi Akşen- Yönetim Kurulu Üyesi
Necattin Yılmaz - Yönetim Kurulu Üyesi
Osman Kaya -Yönetim Kurulu Üyesi

TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise Hamza Bölük, Niyazi Gürsoy, Ertaç Öztürk ve Ünal Şensoy seçildi.

12/04/2018

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti