Giresun Ticaret Borsası’nda Devir Teslim Yapıldı

03.04.2018 tarihinde yapılan Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından yapılan görev dağılımı ile birlikte, Ertaç Öztürk ve Yaşar İbaş görevi devir aldı.

Giresun Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Yaşar İbaş, “Üyelerimizin bize vermiş olduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Giresun Ticaret Borsası ve grup şirketlerini her zaman daha üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız. Yeni dönemde üyelerimizi kucaklayıcı daha geniş katılımlı, daha üretken, düşünen, tartışan, sonuç odaklı ve takım ruhu zihniyeti ile hedefleri büyük borsa olmaya devam edeceğiz. Yeni Yönetim ve Meclisin Ülkemiz ve Giresun’umuz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Törende konuşan Giresun Ticaret Borsası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Görevler gelip geçicidir. 4 yılı aşkın süredir görev yaptığımız Giresun Ticaret Borsası’nı her gün daha ileriye taşımak için çalışıp çaba gösterdik. Biten ve devam eden projelerimiz var inşallah sizlerde yeni projeler ile Giresun Ticaret Borsası’nı daima yukarılarda tutmaya devam edeceksiniz. Ben şahsım yönetim ve meclis kurulum adına seçilmiş olan yeni yönetim ve meclise başarılar diliyorum” dedi.

Devir teslim töreninin sonunda Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş tarafından, 2015-2018 yılları arasında hizmetlerinden dolayı Temel Yanıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.

12/04/2018

Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti