Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Meclis Bakanımız Ertaç ÖZTÜRK, Genel Sekreter Eren NİZAM ve AB Projeleri Koordinatörü Erdal Suat BAŞKAN; TUBİTAK-MAM Gıda Enstitüsü ile iş birlikteliğinde gerçekleştirilecek ve Borsamız yerleşkesinde yapılacak “Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı Yenilikçi Pilot Ölçekli Fındık kurutma tesisi ve Gıda Test / Analiz Laboratuvarının” Protokol imza törenine katılmışlardır.
İmza Töreni esnasında Başkanımız Yaraş İBAŞ “Avrupa Birliği entegrasyonu dahilinde açılan IPA 2 proje desteği kapsamında gerçekleşecek bu projenin Giresun ayağı 3 milyon euroluk bir projedir. Projenin şehrimize kazandırılmasında saygıdeğer hemşerimiz, TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin ALAŞALVAR beyefendinin büyük gayret ve emeği vardır. Kendisi, bizleri bu projeye uygun görüp ortak olmamıza vesile olmakla kalmamış, projenin olgunlaşmasında ve bu aşamaya gelmesinde bizleri hiç yalnız bırakmayarak desteğini hiç esirgememiştir. Bu bağlamda Sayın ALAŞALVAR başta olmak üzere projede emeği olan eski Başkanlarımız Mustafa KARADERE, Mustafa DEMİRCİ ve Temel YANIKOĞLU ile Giresun Ticaret Borsası ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yapılacak tesislerin İlimiz ve Bölgemiz ekonomisine hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Protokol çerçevesinde Borsamızı ve yapacağımız yeni projeleri tanıtıcı sunum gerçekleştirdiler. Protokol imza töreni esnasında TÜBİTAK-MAM BAŞKANI Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN’a Giresun fotoğrafı ve Borsamızın Tarihçe kitabı hediye edildi.

10/05/2018

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi