Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Meclis Başkanımız Ertaç ÖZTÜRK, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hamdi AKŞEN tarafından karşılanan Sayın Valimize, Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından geçtiğimiz günlerde TÜBİTAK MAM ile yapılan Fındık Ar-Ge Merkezi ve Fındık Kurutma Prototipi Projesi hakkında bilgi sunumu gerçekleştirildi. Yine Fındık Lisanslı Depo ve Spot Borsası'nın şu andaki işleyişi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında Giresun Kalite Fındığın daha iyi şartlarda tüketici ile buluşturulması ile ilgili e-ticaret ve büyük metropollere dönüş istikametinde fındık satış evleri yapılması hususunda destek istendi. Yine yeni dönemde Giresun Fındık Müzesi konusunda ilgili Bakanlıklara proje sunulması ve destek istenmesi konusunda Sn. Valimize bilgi paylaşımı yapılarak, görüşme karşılıklı iyi niyet ve dileklerle sonlandırıldı. Sn. Valimize ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.
3 Nisan 2018’de yapılan seçimle göreve gelen Giresun Ticaret Borsası Başkanı İBAŞ ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali SARIFAKIOĞULLARI, Borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

25/05/2018

Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.
INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi