Yeni seçilen Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İBAŞ ve Meclis Başkanı Ertaç ÖZTÜRK ile yönetim kurulu ve meclis Üyelerinden oluşan bir heyet Giresun Belediye Başkanı Kerim AKSU'yu makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen nezaket ziyareti esnasında birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sonlandı.

03/05/2018

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 03/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret. 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret.
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi. 30/04/2018
Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Aysun AKAR'dan Borsamıza ziyaret. 26/04/2018
Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Aysun AKAR'dan Borsamıza ziyaret.
Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir'i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı. 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı.
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti. 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Giresun Ticaret Borsası'nda Devir Teslim Yapıldı. 12/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'nda Devir Teslim Yapıldı.