Kent Vizyonu Sonuç Raporu Fark Yarattı

Giresun Ticaret Borsası tarafından, Giresun valisi Sn. Hasan KARAHAN’IN olurlarıyla başlatılan Giresun Kent Vizyonu projesi sonuçlandı.

Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın ve Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu tarafından yapılan açıklamada; “Giresun Ticaret Borsası olarak başarılı çalışmalara hep beraber birlik ve beraberlik içinde daha kalkınmış ve gelişmiş bir Giresun için çalışmaya devam ediyoruz. Giresun Kent Vizyonu çalışması hakikaten bu şehre olan bir aşk ile başladı. Projenin başlangıcıyla birlikte hızlı bir şekilde sokaktaki insanımız ne düşünüyor, nasıl bir gelecek ve Giresun düşlüyor sorularının cevaplarını aramaya koyulduk. Halkımıza, esnafımıza, tüccarımıza, üniversite öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize kısacası şehirde yaşayan her gruptan kitleye var gücümüzle ulaşmaya çalıştık.
Araştırmayı yaparken halkımızın çok ilgili teveccühlerini gördük ve raporumuzun içeriğinden de görüleceği üzere tüm sorulara çok samimi cevaplar aldığımızı düşünüyoruz. İşte benim Giresun'um bu demekten ve göğsümüzü kabartarak yürümekten çok çok mutlu olduğumuzu bir kez daha ifade etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yapılan çalışmalar ilimizin gelecek vizyonunun katılımcı bir yönetim anlayışı ile belirlenmesinde büyük önem arz etmektedir. Ayrıca gelecek nesillere nasıl bir
Giresun bırakmamız gerektiği konusunda da çok önemli bir ipuçları sağlamaktadır. Bu vesile ile;
Çalışmanın il genelinde yapılmasına müsaade eden Sn. Valimiz Hasan KARAHAN Bey'e, çalışmanın tanıtılması aşamasında destek olan Sn. Belediye Başkanımız Kerim AKSU Beye ve basın mensuplarına, üniversite öğrencilerinin fikirlerini almamıza fırsat tanıyan Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet COŞKUN Beye, il ve ilçeler genelindeki tüm ilk ve ortaöğretim kurumları veli ve öğrencilerine ulaşmamızda destek olan Sn. İl Milli Eğitim Müdürümüz Necati AKKURT Beye ve çalışmanın fikir sahibi Danışmanımız Banu YÜKSEL GİDER Hanım'a bu eserin meydana getirilmesi için göstermiş olduğu üstün cesaret ve yoğun çalışma temposundan dolayı huzurlarınızda teşekkür etmek istiyoruz. Tabi ki bu eserin ortaya çıkmasında çok büyük emeği olan Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz , çalışkan borsa personelimiz ve özellikle Giresun Kent Vizyonu çalışma ekibimize sonsuz şükranlarımı sunuyoruz..

Bu çalışmanın; Ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm Giresun halkını en kalbi duygularla alkışlıyoruz” Dedi.

27/02/2017

Hükümlülere Yemek Organizasyonu Yapıldı 23/05/2017
Hükümlülere Yemek Organizasyonu Yapıldı
FAE Müdürü Akar ve Ekibinden Giresun Ticaret Borsası’na Ziyaret 22/05/2017