Fındıkta Tarihi Gün 8 Eylül

Giresun Ticaret Borsası ‘Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa Kurulması Projesi’nin açılışı Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin ev sahipliğinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda Tarım Hayvancılık Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yapılacak.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fındık Lisanslı Deposu Lisans belgesini geçtiğimiz gün Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’den teslim aldı.

Açılış Töreni ile ilgili konuşan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Giresun Ticaret Borsası olarak projesinden bu yana özenle çalıştığımız tesisimiz artık hazır 8 Eylül günü Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Protokol ve Halkımızın katılımı ile açılışımızı yapacağız. Fındığın kalbi 8 Eylül’den itibaren Giresun’da, Giresun Ticaret Borsası’nda atacak. Şeffaf ve objektif olarak çalışacak sistem sayesinde kaliteli ürün kaliteli fiyata satılacak. Tüm Halkımızı 8 Eylül’de Açılışımıza Davet Ediyorum” Dedi.

28/08/2017

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi